27 Şubat 2012 Pazartesi

Hey gidi günler

      Bilmiyorum izliyormusunuz. Salı akşamları TRT-1 ekranlarında "SEKSENLER" diye bir dizi var. Benim çok severek izlediğim bir dizidir. O dönemdeki yaşamı komik bir dille anlatıyor. Geçen bölümde evin hanımı merdaneli çamaşır makinesı ile çamaşır yıkarken araya tablet pc reklamı girdi. Nereden nereye geldik diye düşündüm. Derken eski reklamlar da neler vardı acaba dedim. Bakalım neler varmış...












6 yorum:

Adsız dedi ki...

Röno ve Anadol :) Çok güldüm buna.. Bir de hiç unutulmayan bir sloganıdır. "mintaxla canım mintaxla.." :))

aslıningezegeni dedi ki...

seksenler her ne kadar benim bebeklik ve çocukluk dönemlerim olsa da doksanlardan daha çok severim. eğlenceli ve samimiyetin olduğu yıllardı. sobada kestane pişirdiğimiz, birine telefon açmak istediğimizde postaneyi arayıp bağlattığımız günlerdi:)

Meraklı Adamın Not Defteri dedi ki...

çocukluğumda deterjanın adıydı mintax. hala annem deterjana mintax der :)

Meraklı Adamın Not Defteri dedi ki...

o günleri yaşayan biri olarak zor ve meşakkatli olduğunu söyleyebilirim ama aile dayanışmasının en üst seviyede olduğu yıllardı...

aslıningezegeni dedi ki...

evet birçok ürünü marka ismiyle kullanma alışkanlığımız devam etmekte hala. ocağa aygaz, margarine sanayağ, kağıt mendile selpak şeklinde uzar gider:)

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

hahaha:))bende her hafta izliyorum.Eskileri özledim.

Yorum Gönder

Blogumdaki fotoğraf ve yazıların benden izin alınmadan kullanılması ve yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na aykırıdır.
 
;